Welkom bij de ODH kennel “ van de Geitenbergweg “

Wij zijn Daisy en Martijn, we zijn een samengesteld gezin en wij hebben  5 kinderen 3 dochters (Delilah, Davienna en Djaylinn) en 2 zoons (Sem en Dyshano). Wij wonen in Dieren aan de rand van de Veluwe. Wij hebben beide een voorliefde voor de Herders na ons te hebben verdiept in de diverse Herders kwam ons liefde voor de ODH toch snel naar voren zo gezegd zo gedaan we hebben in 2015 onze eerste pup gekocht Elsa. We wilde graag een nestje maar helaas bleek Elsa extreem slechte heupen te hebben. Waardoor onze droom niet dóór ging. Maar we kregen in 2017 gelukkig de mogelijkheid om een 2de Herder te verwelkomen info ons gezin, Celia Mae. Onze prachtige teef waar we nu een nestje mee willen plannen.

Onze herders wonen bij ons in huis en groeien op binnen ons gezin. Wij zijn een hobby fokker omdat wij en nestje leuk vinden en het ras graag verder willen laten groeien.

Onze pups groeien op met kinderen, katten, dagelijks huishoudelijke geluiden (stofzuiger, muziek), gaan mee in de auto en via een dvd zullen ze vuurwerk geluid horen om er aan te wennen.

Wij fokken onder de ras vereniging LSOHV.

Veel plezier tijdens het bekijken van onze website.