Tamina Elsa vom Altdeutschen Eck

Ras: Oudduiste Herder.
Geslacht: Teef.
Kleur van de vacht: Zwart/bruin, Langstokhaar.
Hoogte: 66 cm.
Gewicht: 34 kilo.
Geboren: 16 Mei 2015
Moeder: Chris-Bella vom Altdeutschen Eck
Vader: Kon z Jirkova Dvora
HD en ED beoordeling: HD positief.
DNA: Normaal geen afwijkingen.
DM: geen afwijkingen DM.
Showuitslagen: wegens afgekeurde heupen geen shows gelopen..
Elsa stelt zich voor: Ik ben Elsa, ik ben geboren bij Dietrich& Ortrud Struck ODH-kennel vom Altdeutschen Eck. Ik ben geboren in Duitsland en ben naar Nederland verhuisd toen ik 16 weken oud was.

Ik ben van karakter zachtaardig, trouw maar erg waaks. Ik houd van rennen naast de fiets, achter een bal of frisbee aan, daar in tegen vind ik zwemmen helemaal niks. Ik kom knuffels en kusjes halen en brengen. Maar ben zeker ook waaks ik beschermen de vrouw en de kinderen als ik het niet vertrouw sla ik aan. Ik let op alles maar als ik je ken vind ik knuffelen erg fijn.

Ik vind het leuk om samen te wandelen en te ravotten met Celia Mae maar laat wel zien dat ik de baas ben en houd de roedel bij elkaar. Wandelen in het bos vind ik leuk dit doen we dan ook vaak. Ik blijf dicht bij de vrouw lopen omdat ik dat fijn vind, maar spelen vind ik ook leuk dus wissel ik vaak af.

Fokken doen ze met mij niet omdat mijn heupen erg slecht zijn. Geven ze mij lekker een leuk en liefdevol leven zolang het nog gaat. Ik ben dan ook gesteriliseerd.